سوال شما بصورت بسیار کلی بیان شده و لذا پاسخ آن نیز باید بصورت کلی ارائه گردد:
1) از 39 کتب عهدعتیق ، هر 39 کتاب مورد تایید چهار صحیفه انجیل و سپس مورد تایید قرآن است.
2) از 27 کتب عهدجدید، صرفا چهار صحیفه انجیل مورد تایید قرآن و عهدعتیق و خود انجیل! می باشد. نام های مصطلح آن چهار صحیفه از این قرار است: انجیل متی، انجیل لوقا، انجیل مرقس و انجیل یوحنا.
توجه داشته باشید که قرار نیست که قرآن نام تک تک 44 صحیفه نازل شده از سوی الله را برشمارد. بلکه در مواردی صرفا به یکی از قصص آن اشاره کرده و در مواردی نیز اصلا هیچ اشاره ای نکرده است:
وَرُسُلًا قَدْ قَصَصْنَاهُمْ عَلَيْكَ مِن قَبْلُ وَرُسُلًا لَّمْ نَقْصُصْهُمْ عَلَيْكَ وَكَلَّمَ اللَّهُ مُوسَىٰ تَكْلِيمًا ﴿النساء: ١٦٤﴾
و پيامبرانى [را فرستاديم] كه در حقيقت [ماجراى] آنان را قبلاً بر تو حكايت نموديم؛ و پيامبرانى كه [سرگذشت] ايشان را بر تو بازگو نكردهايم. و خدا با موسى آشكارا سخن گفت.
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلًا مِّن قَبْلِكَ مِنْهُم مَّن قَصَصْنَا عَلَيْكَ وَمِنْهُم مَّن لَّمْ نَقْصُصْ عَلَيْكَ وَمَا كَانَ لِرَسُولٍ أَن يَأْتِيَ بِآيَةٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ فَإِذَا جَاءَ أَمْرُ اللَّهِ قُضِيَ بِالْحَقِّ وَخَسِرَ هُنَالِكَ الْمُبْطِلُونَ ﴿غافر: ٧٨﴾
و مسلّماً پيش از تو فرستادگانى را روانه كرديم. برخى از آنان را [ماجرايشان را] بر تو حكايت كردهايم و برخى از ايشان را بر تو حكايت نكردهايم، و هيچ فرستادهاى را نرسد كه بىاجازه خدا نشانهاى بياورد. پس چون فرمان خدا برسد به حق داورى مىشود، و آنجاست كه باطلكاران زيان مىكنند.
نتیجه
مبنای آسمانی بودن 39 کتب عهدعتیق و 4 صحیفه انجیل از عهدجدید و نیز حتی قرآن، درهم تنیدگی خاص و عام و خرد و کلان "علم مکتوب در کتب" و "ماهیت بی بدیل آموزه ها و تعالیم الهی" و "تصدیق هایی است که کتب از یکدیگر" دارند که از جانب الله نازل شدن آن را اثبات میکند. بدیهی است که بحث مصداقی و جامع و همراه مثال در این خصوص تا حد نوشتن چندین کتاب پیش خواهد رفت.