خیر. در هیچ کجای کلام وحی اعم از تورات، انجیل و قرآن پدیده ای بنام ازدواج موقت و مدت دار وجود خارجی ندارد.
الله در آیات انجیل می فرماید:
پس فریسیان آمدند تا او را امتحان کنند وگفتند: «آیا جایز است مرد، زن خود را به هر علتی طلاق دهد؟» او در جواب ایشان گفت: «مگرنخواندهاید که خالق در ابتدا ایشان را مرد و زن آفرید، و گفت از این جهت مرد، پدر و مادرخود را رها کرده، به زن خویش بپیوندد و هر دویک تن خواهند شد؟ بنابراین بعد از آن دونیستند بلکه یک تن هستند. پس آنچه را خداپیوست انسان جدا نسازد.» به وی گفتند: «پس از بهرچه موسیامر فرمود که زن را طلاقنامه دهند و جدا کنند؟» ایشان را گفت: «موسی بهسبب سنگدلی شما، شما را اجازت داد که زنان خود را طلاق دهید. لیکن از ابتدا چنین نبود. و به شما میگویم هرکه زن خود را بغیر علت زناطلاق دهد و دیگری را نکاح کند، زانی است و هرکه زن مطلقهای را نکاح کند، زنا کند.» (انجیل صحیفه فصل 19 آیات 3 الی 10)
در قرآن کریم:
برخی افراد با تحریف کردن عبارت فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ در آیه 24 سوره نساء مدعی شده اند که قرآن مجوز ازدواج موقت و بهره کشی جنسی از زن را صادر فرموده در حالیکه عبارت مربوطه به لزوم پرداخت اجوری که زنان محق آن هستند (مانند اجر شیر دادن اولاد که باید به زن پرداخت شود) دلالت دارد. چرا که خود قرآن در جای دیگر تشریح فرموده که:
أَسْكِنُوهُنَّ مِنْ حَيْثُ سَكَنتُم مِّن وُجْدِكُمْ وَلَا تُضَارُّوهُنَّ لِتُضَيِّقُوا عَلَيْهِنَّ وَإِن كُنَّ أُولَاتِ حَمْلٍ فَأَنفِقُوا عَلَيْهِنَّ حَتَّىٰ يَضَعْنَ حَمْلَهُنَّ فَإِنْ أَرْضَعْنَ لَكُمْ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ وَأْتَمِرُوا بَيْنَكُم بِمَعْرُوفٍ وَإِن تَعَاسَرْتُمْ فَسَتُرْضِعُ لَهُ أُخْرَىٰ ﴿الطلاق: ٦﴾
آنها را هر جا خودتان سکونت دارید و در توانایی شماست سکونت دهید؛ و به آنها زیان نرسانید تا کار را بر آنان تنگ کنید و اگر باردار باشند، نفقه آنها را بپردازید تا وضع حمل کنند؛ و اگر برای شما (فرزند را) شیر میدهند، اجر آنها را بپردازید؛ و با مشاوره (با همدیگر) شایسته انجام دهید؛ و اگر به توافق نرسیدید، زن دیگری شیردادن آن بچه را بر عهده بگیرد.
به این ترتیب عبارت فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً به معنای ذیل است:
پس چون بواسطه نکاح از ایشان استفاده کردید پس بدهید اجری را که برای ایشان فرض شده است.
که منظور از استمتاع در خود قرآن همانطور که در آیه 6 از سوره طلاق آمده، رضاعه یا همان شیردادن است (نه سکس کردن! آنهم بصورت موقت!). پس در دین اسلام هیچ نکاحی موقت یا مدت دار نیست و حتی حسب فرموده قرآن نمی توان بصرف کراهت از یک زن آن را طلاق داد:
....وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِن كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَيَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْرًا كَثِيرًا ﴿النساء: ١٩﴾
... و با زنان بطور شایسته رفتار کنید! و اگر از آنها کراهت داشتید، چه بسا چیزی خوشایند شما نباشد، و الله خیر فراوانی در آن قرار داده باشد!
واژۀ صیغه و متعه نیز واژگانی غیرقرآنی هستند و در قاموس قرآن کریم هیچ جایگاهی ندارند. متاسفانه افرادی که آیات را تحریف می کنند این واژگان را که برخواسته از احادیث و روایات و تاریخ است به ترجمه های قرانی وارد کرده اند تا بدین ترتیب آنچکه خودشان می پسندند را در دهان قران قرار دهند! در حالیکه احادیث، روایات و تاریخ محلی از اعتبار و اعتنا در دین اسلام را ندارند و سراپا باطل هستند.