1) مطابق آیه 197 سوره بقره حج در ماه های (جمع) معلومی باید اقامه شود:
الْحَجُّ أَشْهُرٌ مَّعْلُومَاتٌ فَمَن فَرَضَ فِيهِنَّ الْحَجَّ فَلَا رَفَثَ وَلَا فُسُوقَ وَلَا جِدَالَ فِي الْحَجِّ وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ يَعْلَمْهُ اللَّهُ وَتَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوَىٰ وَاتَّقُونِ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ ﴿البقرة: ١٩٧﴾
حج ماه های معلومی دارد پس هر کس در آن ماه ها حج را انجام داد نباید با زن خود همبستر شود، نباید به افترا بپردازد و نباید به جدال باشد در حج و آن کارهای نیکی که انجام می دهید الله آنها را می داند و بیفزایید که بهترین افزایش ها، افزایش تقواست و تقوا پیشه کنید ای اهل تدبر.
2) و هر کدام از این ماه ها در صورت استطاعت ﴿آلعمران: ٩٧﴾ لازم الاجرا هستند. این تصور که یک بار انجام دادن حج توسط فرد مستطیع کافیست ، تصوری خرافی است و در آیات قرآن جایگاهی ندارد:
فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ ﴿آلعمران: ٩٧﴾
در آن نشانه های در بین گذاشته شده، محل اقامت ابراهیم، و هر کس در آن داخل گردد در امنیت است و الله (حق) دارد بر مردم نسبت به حج خانه در صورت داشتن توانایی به سمت آن و هر کس ا(ین حق را) نادیده بگیرد پس هر آیینه الله از همه عالمیان بی نیاز است.
پس در هیچ آیه ای اشاره نفرموده که فقط یکی از مواعید حج، بلکه اشاره فرموده که حج ماه های (جمع) معلومی دارد.
3) الله ماههای معین حج را در تورات مقدس برای فرزندان ابراهیم تشریح کرده و قرآن نیز به همان ماهها (اشهر معلومات) ارجاع می دهد. مطابق باب 23 صحیفه لاویان از تورات مقدس برج 1، 2، 3 و 7 برج های برگزاری حج هستند که مطابق تقویم، ثابت و در جایی معین و موعدی مشخص قرار دارند. حج برج 1 نیز بنا به قرائن موجود در تورات و انجیل (رستاخیز مسیح در همین برج اتفاق افتاد)، حج اکبر است.