پاسخ به بخش اول:
خیر. ملائکه یا فرشتگان معصوم نیستند و اینکه اساسا معصومیت دکترینی یونانی-رومی است که تشیع و تسنن آنرا به تحریف به قرآن نسبت داده اند:
بعنوان مثال بفرموده قرآن، ابلیس که جزو ملائکه بود از فرمان الله سرپیچی نموده است:
وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ أَبَىٰ وَاسْتَكْبَرَ وَكَانَ مِنَ الْكَافِرِينَ ﴿البقرة: ٣٤﴾
و هنگامی که به فرشتگان گفتیم به آدم سجده کنید پس سجده کردند همه جز ابلیس که سر پیچید و بزرگی طلبید و بود از گروه کافران
پاسخ به بخش دوم:
لسان وحی، لسان معنا و عملکرد است و کلمات در لسان وحی ظاهری و صوری نیستند، بلکه دارای عملکرد می باشند:
خلیفه ای که الله می خواهد بر روی زمین قرار بدهد به "آدم" مسمی شده است . واژۀ "آدم" در لسان وحی به معنای "سرمنشاء خون/اغتشاش" می باشد. در تورات مقدس به خلافت این مخلوق جدید اشاره شده است:
و خدا گفت: «آدم را بصورت ما و موافق شبیه ما بسازیم تا بر ماهیان دریا و پرندگان آسمان وبهایم و بر تمامی زمین و همه حشراتی که بر زمین میخزند، حکومت نماید (تورات پیدایش فصل اول آیه 26)
بنابراین مثل آن است که بگوییم:
می خواهم "کسی که سرمنشاء خون و اغتشاش است" (واژۀ آدم) را بر روی زمین قرار دهم.... و بعد فرشتگان سوال کنند: آیا می خواهی کسی که در زمین فساد کند و سفاکی کند را قرار دهی؟
پس فرشتگان علم غیب نداشتند و ندارند! بلکه صرفا عملکرد آن تسمیه ای را که در تورات و قرآن مکتوب شده (واژۀ آدم) را متذکر شدند و حسب عملکرد آن تسمیه، از الله سوال پرسیدند.
لازم به ذکر است که نفی معصومیت فرشتگان به معنی نفی مسلمان بودن یا نفی مطیع الله بودن ایشان نمی باشد و باز تاکید می کنم که معصومیت دکترینی غیرقرآنی است که به تحریف به آیات قرآن نسبت داده شده است.