سلام ... آنچه که برداشت بنده بوده از کلام وحی چه در مورد دستورات و قوانین دینی و چه در مورد وعده های بهشتی این است که الله متعال بیش از هرچیز تأمین دغدغه های مد نظر زن و مرد رو در دستیابی به یک زندگیه زیبا و توام با آرامش و رفاه را در دنیا و آخرت در نظر گرفته است .
مثلا در مورد دستورات دینی همانطور که می دانید اکثر دغدغه های خانم ها به شکل مستقیم یا غیر مستقیم با تامین مخارج زندگی تأمین می شود در نتیجه پروردگار بشکلی احکام مربوط به اجرای دستورات الهی را تنظیم می کند که زن و مرد متقابلا با پیاده سازی آنها در زندگی مشترکشان بتوانند دغدغه های یکدیگر را به نحوی صحیح پاسخ بدهند !
در مورد وعدهای بهشت غیر از بقول شما نعمتهای عمومی بهشت و اینکه زن و مرد هر دو از نعمت داشتن ازواج مطهر برخوردارند ، در آیه ۳۳ سوره نباء می فرماید : وَكَوَاعِبَ أَتْرَابًا
در ترجمه ی این آیه عبارتهای مختلفی بکار می برند از جمله حوریانی بسیار جوان و هم سن سال یا مثلا دخترانی نازپستان یا همنشین و ...
بنظرم می آید این آیه بیش از اینکه وعده ای برای تطمیع مردان بهشتی باشد اشاره به باقی ماندن زنان بهشتی در سنین طراوت و شادابی و زیبایی دارد که البته این هم از مهمترین دغدغه های زنان بشمار می آید!