آیات تورات به این موضوع اشاره ای نکرده اند. لیکن قرآن نیز در خصوص ماجرای این قتل اطلاعاتی ارائه نکرده است! آنچکه از نظر قرآن مورد توجه و تاکید قرار گرفته مساله زنده شدن مردگان پس از مرگ است. قرآن در آیه 73 سوره بقره می فرماید که الله فرد بقتل رسیده را برای بنی اسرائیل زنده کرد و آن را بعنوان نشانه ای از "زنده شدن پس از مرگ" برای ایشان قرار داد:
وَإِذْ قَتَلْتُمْ نَفْسًۭا فَٱدَّٰرَْٰٔتُمْ فِيهَا ۖ وَٱللَّهُ مُخْرِجٌۭ مَّا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ فَقُلْنَا ٱضْرِبُوهُ بِبَعْضِهَا ۚ كَذَٰلِكَ يُحْىِ ٱللَّهُ ٱلْمَوْتَىٰ وَيُرِيكُمْ ءَايَـٰتِهِۦ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ (سوره بقره آیات 72 و 73)
و چون شخصى را كشتيد، و در باره او با يكديگر به ستيزه برخاستيد، و حال آنكه الله، آنچه را كتمان مىكرديد، آشكار گردانيد. پس فرموديم: «پارهاى از آن [گاو را] به آن [مقتول] بزنيد». اين گونه الله مردگان را زنده مىكند، و آيات خود را به شما مىنماياند، باشد كه بينديشيد.
نتیجه
ماجرای به قتل رسیدن فردی توسط بنی اسرائیل و چند و چون آن و دلایل ستیز و زد و خورد و دعوا برای قرآن و تورات هیچ اهمیتی ندارد. آنچکه برای کلام وحی مهم است مساله ایمان به رستاخیز است. آیات 72 و 73 سوره بقره نشان می دهند که خداوند در میان بنی اسرائیل آیات متعددی را در خصوص اثبات رستاخیز جاری ساخته است. منجمله این نشانه و آیه است که طی آن خداوند فردی مقتول را در برابر چشمان همگان زنده می سازد، باشد که ایشان به رستاخیز و قیامت ایمان بیاورند.