سوال شما بر مبنای فرضیۀ نادرست "بدون نقطه بودن رسم الخط قرآن" طرح شده است. لذا پرسش شما از اساس ایراد دارد. همچنین ماهیت سوال شما، ماهیتی تاریخی دارد و تاریخ نیز غیرقابل اتکا است چرا که اطلاعات ما انسانها از تاریخ همواره ناقص است. لیکن تلاش میکنم بر مبنای آیات وحی پاسخی ارائه کنم:
1) جغرافیای نزول وحی و رد فرضیه رسم الخط بدون نقطه
مطابق آیات متعدد، قرآن در منطقه ای نازل شده که باقیمانده های دو شهر سوعر و عموره (دو شهر قوم لوط) در آنجا قرار داشته است:
وَإِنَّ لُوطًۭا لَّمِنَ ٱلْمُرْسَلِينَ إِذْ نَجَّيْنَـٰهُ وَأَهْلَهُۥٓ أَجْمَعِينَ إِلَّا عَجُوزًۭا فِى ٱلْغَـٰبِرِينَ ثُمَّ دَمَّرْنَا ٱلْءَاخَرِينَ وَإِنَّكُمْ لَتَمُرُّونَ عَلَيْهِم مُّصْبِحِينَ وَبِٱلَّيْلِ ۗ أَفَلَا تَعْقِلُونَ (سوره صافات آیات 133 تا 138)
و در حقيقت، لوط از زمره فرستادگان بود آنگاه كه او و همه كسانش را رهانيديم جز پيرزنى كه در ميان باقىماندگانبود سپس ديگران را هلاك كرديم و در حقيقت، شما بر آنان صبحگاهان و شامگاهان مىگذريد! آيا به فكر فرو نمىرويد؟
پس مطابق آیات قرآن، قوم محمد نبی در حجاز ساکن نبوده اند بلکه در منطقه دریای مرده یا همان بحرالملح مطابق تورات زندگی می کردند یعنی جایی که ویرانه های شهرهای سوعر و عموره در آنجا قرار داشته است.
با استناد به این آیات دقت شود که: قرن ها قبل از نزول قرآن در این منطقه رسم الخطی چون رسم الخط آرامی وجود داشته و در اوج تکامل خود بسر می برده است. اینکه علیرغم وجود چنین رسم الخطی پیشرفته و کامل (که تا قرنها پس از مسیح حتی سکه ها را بدان ضرب می کردند)، کسانی ادعا کنند که قرآن با رسم الخطی بی نقطه نوشته شده و دارای ابهام است، صرفا برای بهره برداری سیاسی و التقاطی و ایجاد اشکال در فرایند ضبط قرآن است و با هیچ یک از قرائن حتی تاریخی تطابق ندارد!
2) قبلا به سوال شما در پست قرائت های مختلف متن پاسخ داده شده است. مضاف بر آن به آیات ذیل دقت فرمایید:
لَا تُحَرِّكْ بِهِۦ لِسَانَكَ لِتَعْجَلَ بِهِۦٓ إِنَّ عَلَيْنَا جَمْعَهُۥ وَقُرْءَانَهُۥ فَإِذَا قَرَأْنَـٰهُ فَٱتَّبِعْ قُرْءَانَهُۥ ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا بَيَانَهُۥ (سوره قیامت آیات 16 تا 19)
زبانت را بخاطر عجله براى خواندن آن [= قرآن] حركت مده، چرا كه جمعكردن و قرآن کردن آن بر عهده ماست! پس هر گاه آن را خوانديم، از خواندن آن پيروى كن! سپس بيان (و توضيح) آن (نيز) بر عهده ماست!
و این آیه»
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ ﴿الحجر: ٩﴾
بىترديد، ما اين قرآن را نازل كردهايم، و قطعاً ما نگهبان آن خواهيم بود
و این آیه:
... وَأُوحِيَ إِلَيَّ هَٰذَا الْقُرْآنُ لِأُنذِرَكُم بِهِ وَمَن بَلَغَ ... ﴿الأنعام: ١٩﴾
... که این قرآن بر من وحی می شود تا شما را بدان هشدار دهم و هر کس که قرآن بدو برسد
بنابر آیات فوق، الله خودش در تمامی مراحل نزول قرآن (تا رسیدن کتاب به همه اقوام بشر: ذکری للعلمین) صحت فرایندهای نزول را گارانتی کرده و نیاز نیست ما انسانها نگران مخدوش شدن صحت متن مقدس یا انتخاب فلان رسم الخط و غیرو باشیم !!
نتیجه
قرآن شهادت داده که خود الله در تمامی فرایندهای نزول، ناظر و پاسدار صحت متن مقدس است و این قرآن را به همگان می رساند. پس اگر به الله و "خدا بودنش" ایمان دارید دیگر نگران فرایندهای نزول و ضبط و نگهداری کلام وحی در طول قرون متمادی نباشید. ما انسانها می میریم لیکن الله است که از ازل تا به ابد بر اعصار و دوران ها و زمان، تسلط و نظارت دارد. همچنین فرضیۀ رسم الخط بی نقطه قرآن صرفا یک فرضیه است و از نظر تاریخی نیز براحتی رد می شود. پس ذهن خودتان را به اینگونه مسائل مشغول نکنید. ایمان را دریابید و به عمل صالح بچسبید که مسائل حاشیه ای صرفا اتلاف وقت است.