آیۀ 21 سوره کهف به بنا شدن مسجدی در محل سکونت اصحاب کهف (نه بر روی قبر اصحاب کهف!)اشاره فرموده است. توجه داشته باشید که قرآن به مرگ اصحاب کهف هیچ اشاره ای نکرده است و عده ای قصد تحریف کردن داستان و سوء استفاده از آن را دارند که باید مراقب بود.
خیر، در دین اسلام تنها بیوت و خانه هایی که جزو شعائر دین می باشند همان کعبه بیت الله الحرام و مسجدالاقصی است که الله آن را برکت داده است (اسراء 1) و بغیر از این دو خانه هیچ ساختار یا ساختمان چه در شکل ضریح و چه در شکل غیر در شعائر دین اسلام محلی از اعتنا ندارد مخصوصا اینکه قرآن حتی ایستادن در مسجدی که بر مبنایی بغیر از مبانی کلام الله بنا شده باشد را حرام فرموده، چه برسد به ضریح که وسیله توسل مشرکین است:
وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مَسْجِدًا ضِرَارًا وَكُفْرًا وَتَفْرِيقًا بَيْنَ الْمُؤْمِنِينَ وَإِرْصَادًا لِّمَنْ حَارَبَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ مِن قَبْلُ ۚ وَلَيَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَا إِلَّا الْحُسْنَىٰ ۖ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا ۚ لَّمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَن تَقُومَ فِيهِ ۚ فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَن يَتَطَهَّرُوا ۚ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ (توبه 107 و 108)
و آنهايى كه مسجدى اختيار كردند كه مايه زيان و كفر و پراكندگى ميان مؤمنان است، و [نيز] كمينگاهى است براى كسى كه قبلاً با الله و پيامبر او به جنگ برخاسته بود، و سخت سوگند ياد مىكنند كه جز نيكى قصدى نداشتيم. و[لى] الله گواهى مىدهد كه آنان قطعاً دروغگو هستند. هرگز در آن جا مايست، چرا كه مسجدى كه از روز نخستين بر پايه تقوا بنا شده، سزاوارتر است كه در آن ايستى. [و] در آن، مردانىاند كه دوست دارند خود را پاك سازند، و الله كسانى را كه خواهان پاكىاند دوست مىدارد.
پس ساختن ضریح بر روی قبور که سنت قبرپرستان و حاجت بگیران از عالم ارواح و اشباح است صد در صد حرام است.